Maatwerk kunstwerk

Hier een voorbeeld van een conceptschets voor een klant die zijn auto als kunst aan de muur wil. De basis zoals je die nu ziet is digitaal maar deze wordt op canvas ge-Fine Art Print en dan beschilderd met acrylverf en ecoline. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Posted in Geen categorie

In Rondom Leeuwarden

IN DE KRANT

Erg Leuk de eerste keer dat ik met mijn verhaal in de gedrukte media terecht ben gekomen. Het is in de krant met de naam Rondom Leeuwarden en het interview is afgenomen door Paula Westra van uitgeverij Leeuwarden bv. wat gemakkelijk en snel maar ook heel professioneel en uiterst vriendelijk verliep, dank daarvoor! En het resultaat mag er zijn, ik ben trots, dank Rondom Leeuwarden en Paula!

Posted in Geen categorie

Like Filarski op Facebook

FILARSKI facebook

 

Het duurde even maar de Facebook pagina is in de lucht. op https://www.facebook.com/filartski vind je hem like hem alvast want er worden regelmatig acties gedaan waarbij ik kunst weggeef!

Posted in Geen categorie

“Old News” Nieuwe serie werken

OLD NEWS 1 BIJNA KLAAR

Sinds kort ben ik begonnen met een nieuwe serie werken. Het begon in de zomer van 2014 in Sicillië, waar ik een aantal muren heb gefotografeerd waar al jaren wordt aangeplakt, deze muren zien er op zich al fantastisch uit maar ik leg er nog een laag over heen. Hierboven zie je het eerste werk dat nu al een eind gevorderd is.

Rode spitskool

Een mooie toevallige samenloop van omstandigheden. Tijdens het koken sneed ik een nieuwe groente en verbaasde me over de schoonheid van het product toen het doormidden in een paar plakken op de snijplank lag. Pas toen ik een plak sneed in kleine stukken dacht ik meteen, dit is bijzonder, en zie hier het half fabricaat. Hij staat nu op de ezel voor de volgende stap maar de basis belooft een hoop!

Posted in Geen categorie

Expositie Crushed Can Series

Sinds eind december 2014 hangt de eerste collectie van mij in de NH Koningshof in Veldhoven en blijft daar hangen tot eind mei 2015. het zijn de eerste 12 kunstwerken uit de “Crushed Can Series” Op één van de foto’s zie je dat na het ophangen meteen een bezoeker een foto maak van de Amstel.

 

HOTEL NH EINDHOVEN CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF

  • Zone: Veldhoven
    • Locht, 117 ,
    • 5504 RM Veldhoven
    • Eindhoven – The Netherlands